25 Μαΐ 2011


Μετά την ανακοίνωση ότι έχει συλλάβει 25% της αγοράς ebook , Barnes & Noble παρουσίασε μια μικρή οθόνη αφής-Ink eReader , σε μία συνέντευξη τύπου στη Νέα Υόρκη την Τρίτη.
Κοστολογείται στα 139 δολάρια, με Wi-Fi μόνο, έχει σχεδιαστεί για να ανταγωνιστεί πιο στενά με το Kindle της Amazon Wi-Fi , το οποίο είναι επίσης στην τιμή των 139 δολαρίων. Η νέα συσκευή Nook βελτιώνει το Kindle 3 με διάφορους τρόπους. Επίσης το λειτουργικό του σύστημ θα είναι Android 2.1.
Πρώτον, έχει οθόνη αφής, μειώνοντας τον αριθμό των κουμπιών σε ένα: ένα απλό διακόπτη on / off στο πάνω μέρος της πλάτης. Επίσης έχει μέχρι δύο μήνες της ζωής της μπαταρίας - διπλάσιο από εκείνο του Kindle, και μεγαλύτερη από ό, τι οποιαδήποτε eReader στη βιομηχανία. Και παρόλο που η συσκευή είναι σημαντικά μικρότερη από το Kindle σε 6 x 5 x 0,47 ίντσες (έναντι 7,5 x 4,8 x 0.335), έχει την ίδια 6-ιντσών οθόνη. Αλλά επίσης είναι και ελαφρύτερο από το Kindle 3.
Η συσκευή είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία τώρα σε καταστήματα και στο nook.com , και θα είναι έτοιμο εγκαίρως για την Ημέρα του Πατέρα» στις 19 Ιουνίου, λέει ο CEO της Barnes & Noble William Lynch.
Επιπλέον, η Barnes & Noble ανακοίνωσε ότι οι τιμές του της πρώτης έκδοσης Nook Wi-Fi και 3G + Wi-Fi συσκευές θα μειωθούν σε $ 119 και $ 169 αντίστοιχα. Η τιμή του Nook Color θα παραμείνει η ίδια.
Χθες, Kobo ανακοίνωσε ότι φέρνει αγορά μια eReader οθόνη αφής για $129 τον Ιούνιο, αν και προσφέρει μόνο 10 ημέρες της ζωής της μπαταρίας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου